best photos for fun and business

Mi a Fotohub?

Egy találkozóhely azoknak, akik készítik, és akik élvezik a képeket.
Egy csomópont a profi fotográfusok és megrendelőik között.
Egy szinte korlátlan terület képeid megosztására.
Egy kényelmes felület arra, hogy a fényképészünk által készített képekből remek nagyításokat, dekorációkat, ajándéktárgyakat rendeljünk.

Fotográfus vagy?

Regisztrálj - ezzel máris létrehoztunk számodra egy publikus honlapot, amin bemutatkozhatsz a nagyvilágnak. Hozz létre galériákat (pl.: egy esküvő, egy iskolafotózás, egy rendezvény képei…), töltsd fel a témához készített képeidet. Oszd meg egy mozdulattal a galériát azokkal, akikre tartozik… légy nyugodt, illetéktelenek nem láthatják képeidet!

Állítsd be, hogy milyen áron kívánod a nagyításokat, egyéb, a képeidből készülő képeket értékesíteni. És más dolgod nincs… csak majd a számlát állítsd ki felénk az eladások után Neked járó összegről.

"Hétköznapi ember" vagy?

Ha esküvőd fotósa, az iskolai fényképész, egy rendezvény fotográfusa már küldött Fotohub meghívót, akkor jó. Ha még nem, szólj neki, hogy regisztráljon, mert Neked ezen a felületen a legkényelmesebb a készített képek között válogatni.

Ha már megkaptad a meghívást, jelentkezz be. Látod azokat a fotógalériákat, melyek Neked szóló képeket tartalmaz. Nézegesd a képeket, csodáld a diavetítést.

Ha pedig egyik-másik különösen tetszik, rendelhetsz bármelyik képről papírképet, posztert, vásznat és sok mást, melyek a képeket igazán élvezhetővé teszik. Rendeléseidet a legjobb minőségben, pár napon belül elkészítjük.

illustration - fotohub

illustration - fotohub

illustration - fotohub