best photos for fun and business

Fotohub - Jogi nyilatkozat

Mi, a Fotohub szolgáltatás üzemeltetői, minden elvárhatót megteszünk annak biztosítására, hogy internetes felületünkről elérhető programjaink hibátlanul, fennakadások nélkül, vírusok és egyéb kártevő programoktól mentesen működjenek. A dolog természetéből adódóan azonban nem zárhatjuk ki azt a lehetőséget, hogy szándékunk és erőfeszítéseink ellenére a fentiek teljesítésébe olykor hiba csúszik. Az ilyenek miatt bekövetkező hibák, kényelmetlenségek, esetleg elmaradó vagy meghiusuló üzletek után nem vállalunk felelősséget és minden kártérítési igényt elutasítunk.

Szolgáltatásunk használatának jogi feltételeit és körülményeit a Stúdiókat létrehozó fotográfusokkal és az általuk feltöltött képeket néző és belőlük termékeket rendelő, regisztrált Ügyfelek számára külön-külön készített Általános Szerződési Feltételeink tartalmazzák.

A HPIX Kft. fenntartja a jogot az felületen megjelenített adatok, információk, esetleg árak vagy a szolgáltatások körének bármikori megváltoztatására, módosítására, letörlésére vagy kiegészítésére minden külön jelzés vagy értesítés nélkül.

Ön (ide értve minden természetes személyt vagy eszközt, aki/ami bármilyen céllal ezt a honlapot látogatja), a honlap megnyitásával kifejezetten nyilatkozik ezen feltételek elfogadásáról.