Your professional photos - extreme value for special peoplelet your work be really appreciated

Üdvözlünk a hub-on!

Elkészíttetted fotóid. Portfóliód, esküvőd legjobb képei, iskolai fotók gyerekeidről, egyaránt fontosak neked és fontosak lehetnek másoknak is. Eddig megkaptad őket CD-n, vagy letölthetted, előhíváskor pedig elvihetted, újra feltölthetted, ha mások is kértek belőle akkor vagy megint feltöltötted, vagy a kész képeket postáztad... Egyszóval nem volt egyszerű. Főleg, ha többre vágytál a szimpla nagyításoknál. A Fotohub a képrendelés és fotómegosztás egyszerűsítésével mindent megváltoztat. Elsőként mi nyújtunk biztonságos és kényelmes megoldást arra, hogy a Neked készült képeket közvetlenül fotósodtól rendelve több mint száz féle méretben és terméken közvetlenül kapd kézhez. És ez nem csak Neked ilyen egyszerű, hanem mindenkinek, akivel megosztod a képeket.
A Fotohub a képrendelés jövője.

Így éred el képeid ha fotósod meghívást küld neked

Amikor fotósod ügyfélként létrehoz a Fotohub-on, a rendszer automatikusan generál számodra egy jelszót. Erről e-mailt kapsz, és egy belépési linket a neked létrehozott galériához. Ezen túl ezzel a jelszóval éred el az ezután neked szánt képeket. (Elképzelhető, hogy ez a galéria még üres, de ne aggódj, ahogy kerülnek bele képek, a fotós újraküldi a meghívót és erről is kapsz e-mailt.) Ebben az esetben nem szükséges felhasználóként regisztrálnod.

Fotósod küld egy e-mailt a jelszavaddal. Kattints a mappára mutató linkre.

Lépj be email címeddel és a jelszóval.

Már ott is vagy a neked készített galériában.
Ezt a galériát csak Te látod és nem tudod másokkal megosztani.

Mivel a Fotohub megosztási linket is generál egy mappához, nagy a valószínűsége, hogy olyan emailt is kaphatsz, amit közvetlenül a fotós küld neked (tehát nem a Fotohub sablonlevele) és egy ehhez hasonló linket találsz benne:

http://www.fotohub.hu/t/ejktzofba6

Ez egy olyan megosztási link, amire rákattintva, vagy egy böngésző címsorába másolva ugyanúgy beléphetsz az előzőleg neked küldött jelszavaddal a galériába, de ezt a linket Te is továbbküldheted másoknak, akik ennek birtokában – egy gyors és egyszerű regisztráció után – elérik ezt a mappát és rendelhetnek tartalmából. Így pl. esküvő után elég egy körlevélben elküldeni a rokonoknak, barátoknak, akik ezután önállóan intézhetik rendeléseiket. Kényelmes, egyszerű és praktikus megoldás.

ha fotohub megosztás linket kapsz emailben

Ezt a levelet küldheti neked egy Fotóhubot használó fotós, vagy kaphatod ismerősödtől is. A különbség a meghívás és a megosztási link között az, hogy a megosztási linket bárki továbbíthatja, tehát nem feltétlenül előzi meg egy olyan meghívólevél, amiben egy automatikusan generált jelszót (pl. axdlg) kapsz Fotohub belépésedhez. Ha valaki emailben egy megosztási linket küld neked, kattints rá a levélben kapott linkre, vagy másold be egy böngésző címsorába. A böngésző megnyitja a Fotohubon az érintett fotós és galéria belépőoldalát. Ha a fotós nem küldött előzőleg jelszavas meghívót és még nincs Fotohub belépési jelszavad – pl. ha ezt a megosztási linket egy ismerősöd küldte, vagy a fotós első alkalommal nem meghívót, hanem egy ilyen megosztási linket küld neked –, kattints a ‘Regisztrálj most’ linkre és regisztrálj.

Tehát kattints a linkre az emailben, vagy másold be a kapot linket böngésződ címsorába.

Már a belépőképernyőn látni fogod melyik fotós melyik galériájához kapsz elérést. Ha még nincs Fotohub belépési jelszavad, kattints a ‘Regisztrálj most’ linkre.

Töltsd ki a gyors regisztrációs űrlapot és katints a ‘Regisztráció’ gombra.

Már ott is vagy a veled megosztott galériában.
Ezt a galériát a levélben kapott megosztási link továbbküldésével te is elérhetővé teheted mások számára.

Felhasználóként tehát csak akkor kell regisztrálnod, ha belépésed előtt nem kaptál jelszót tartalmazó meghívólevelet, hanem megosztási linket küldtek neked és először lépsz be a Fotohubra. Az ez esetben választott jelszavad minden későbbi belépésedhez érvényes lesz, nem csak egy bizonyos fotóshoz vagy galériához, hanem a Fotohub rendszerhez köthető. Ha már van Fotohub jelszavad, az ezután kapott megosztási linkeket ugyanezzel a jelszóval belépve éred el, függetlenül attól, hogy ki küldi és melyik fotós melyik galériáját osztják meg veled a linkkel. Természetesen ez alapján rendelési adataid – számlázási és szállítási címek – is nyilvántartja a Hub, így elég azokat is egyszer megadni. Kényelmes, egyszerű és praktikus megoldás.

Így rendelhetsz a képekből

A Fotohub a megosztási felülete mögött egy modern, professzionális fotólabor működik, ahol kiváló minőségű fotós termékek készülnek. Az alaptermékek között a hagyományos fotónagyításokat találod változatos méretekben és kidolgozásban. Ám ezeknél sokkal többet kínálunk! A fotós dekorációk, ajándékok menüben biztosan találsz olyan dekorációt vagy emléktárgyat, amiket szívesen elkészítesz fényképeidből.

Kattints egy képre a galériában. A megnyitott kép alatt látni fogod, hogy a képből milyen termékek érhetők el.

Kattints a kívánt termék mellett a "Rendelek ebből" gombra

Állítsd be a kívánt mennyiséget. Ha meggondoltad és inkább mást rendelnél, a szürke X-re kattintva törölheted a megrendelést.

Ha az adott képről eldöntötted, hogy mit és mennyit szeretnél rendelni belőle, lapozz a következőre a fotó melletti nyíllal és válassz belőle terméket. Persze később bármikor vissza is lapozhatsz. Ha minden képpel végeztél, kattints a bal oldali menüben a "Kosár" menüpontra, ahol áttekintheted és módosíthatod a rendelést.

Kosár

A Kosárból adhatod fel megrendelésed. A Fotohub személyes átvételt és házhoz szállítást is kínál. Ha személyesen vennéd át az elkészült rendelést, itt kiválaszthatod az átvétel helyét.
Dönthetsz a fizetés módjáról (utánvét vagy PayPal), és itt választhatod ki a számlázási adatokat is. A Fotohub több címet is kezel, ezeket előzetesen a címtárban szerkesztheted. Feladott rendelésedről a Fotohub visszaigazoló emailt küld.

Rendelések

Itt követheted nyomon rendelésed állapotát. Amikor rendelésed “Teljesítve” állapotba került, a Fotohub elindította az átvételi helyre, vagy átadta a futárnak képeid. Erről emailben is értesítünk.

Beállítások

Itt módosíthatod a fiókodhoz tartozó adatokat, pl. ha a megosztásokat szeretnéd ezentúl másik e-mailcímre kapni, vagy ha jelszót változtatnál. Lehetőséged van profilkép feltöltésére és persze megváltoztatására is.

Címeim

A Fotohub több szállítási és számlázási címet is kezel. A kosárban megrendeléskor ebből a címlistából választhatod ki, aktuális rendelésedre melyik cím legyen érvényes.

Ennyire egyszerű

Ne feledd, első rendelésednél egy 13x18 cm-es fotódat elegáns paszpartuval ajándékba adjuk!

HÍVD MEG FOTÓSODAT